Coco

Omschrijving

Dit is Coco.


Deze lieve oude dame is op zoek naar haar gouden mandje.


Coco is bij ons binnen gebracht daar haar baasjes gingen emigreren. Echter het land waar ze heen gingen zou Coco in zo een lange quarantaine tijd moeten dat het voor een dame van haar leeftijd niet eerlijk is om die laatste tijd nog in een quarantaine door te brengen. Coco was al bekend bij ons als pension gast en daarom hebben de eigenaren ervoor gekozen Coco bij ons in het asiel onder te brengen. In vertrouwde handen.


Coco is een erg lieve poes van bijna 15 jaar oud. En is afkomstig vanuit Australie.
Ze is actief en gaat graag op avontuur. Ze staat wel op een Renal dieet en heeft een hartruis. Tot nu toe lijkt ze van beide niet zo danig last te hebben dat ze hiervoor medicijnen nodig heeft. Echter kan dit wel in de toekomst komen.


Ze doet alles netjes op de bak en is een poes die een eigenwijze kant heeft. Ze houdt van knuffelen maar wanneer ze vindt dat dit echt even te ver gaat laat ze het duidelijk weten. Ze bijt niet of krabt niet maar ze is goed in bluffen dat ze dit gaat doen.


Coco komt uit een huisje waar een hondje aanwezig was dus dat is ze gewend. Katten vindt ze niet leuk! En kinderen vindt ze te druk.


We zijn voor Coco dan ook opzoek naar een huisje waar het lekker rustig is. Waar mensen veel thuis zijn en waar ze af en toe nog even van de buitenlucht mag proeven.

Bent u geintereseerd in Coco? Neem dan via de mail contact met ons op voor een kennismaking.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht