Karel

Omschrijving

Op dit moment hebben wij genoeg mailtjes ontvangen, uit deze mailtjes maken wij een selectie. Wij gaan ervanuit dat er voor Karel een juiste match zal plaatsvinden, om teleurstelling te voorkomen: het heeft geen zin meer om uw mail met motivatie naar ons toe te sturen. Deze worden dan ook niet meer beantwoord. Wij hopen op uw begrip hiervoor.


Dit is Karel!

Karel is een enthousiaste jonge kitten die bij ons binnen is gekomen als afstands kat. Karel scheen nogal ruw te spelen en hier in de overgang van spel naar agressie bijna over te slaan. 


Hier in het asiel hebben wij gezien dat Karel in het begin erg op zijn hoede was en terughoudend. Hij blaasde veel, gromde maar wilde tegelijkertijd ook aangehaald worden. Hij was zo onzeker dat hij kopjes en kleine sprongetjes in zijn mandje maakte als hij je hand zag, zonder je uberhaubt contact had gemaakt. 


Echter sinds Karel geholpen is heeft de ommeslag plaats gevonden. Hij is heerlijk aan het genieten van knuffels, aandacht en spelen met andere katten. Wij denken dat Karel een andere kat zeker heeft gemist in het vorige gezin. Hij trekt zich hier erg op aan de kat die aanwezig is in zijn verblijf. Karel vind het niet leuk om steeds opgetild te worden. Ook door het korte draadje tussen spel en agressie zijn wij opzoek naar een gezin waarin de kinderen boven de 12 jaar zijn en ook wat ervaring hebben met katten die hun grens aangeven d.m.v. bijten en krabben.

Wij zijn op zoek voor Karel naar een huisje met ervaren baasjes. Baasjes die in kunnen zien wanneer spel over gaat in agressie en weten wat ze dan moeten doen. Een huisje waar een andere kat aanwezig is die niet de kaas van zijn brood laat eten en waar hij lekker naar buiten kan.

Ben je geintereseerd in Karel? Stuur dan een mail naar : sdo@dierenbescherming.nl met de informatie over je huiselijke situatie, familiare situatie en ervaring met dit gedrag.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht