Dino

Omschrijving

Op dit moment hebben wij genoeg mailtjes ontvangen, uit deze mailtjes maken wij een selectie. Wij gaan ervanuit dat er voor Dino een juiste match zal plaatsvinden, om teleurstelling te voorkomen: het heeft geen zin meer om uw mail met motivatie naar ons toe te sturen. Deze worden dan ook niet meer beantwoord. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Dit is Dino, een verlegen jonge man van ongeveer een half jaartje oud. Dino is bij ons in het asiel terecht gekomen omdat een klein baasje in de familie van Dino allergisch bleek te zijn.

Dino is een lief kitten met veel energie. Jaagt graag en komt graag knuffelen. Echter doet hij dit pas als hij je een beetje vertrouwd. Want als hij je nog niet kent kijkt hij graag de kat even uit de boom.
Kinderen is hij gewend, honden niet en andere katten niet.

Dino was een alleenstaand kitten in huis. Echter gaan wij hier in het asiel wel kijken of hij toch baat heeft bij een maatje. Hierdoor kan het zijn dat in de loop van de tijd Dino gekoppeld wordt op de website.

Aan de energie van Dino te zien denken wij dat hij wel baat zou hebben bij een huisje waar hij lekker naar buiten kan.

Ben je geïnteresseerd in Dino? Stuur ons dan een mailtje met alle informatie over uw thuissituatie, familiare situatie en werksituatie.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht