Bep

Omschrijving

Maak kennis met Bep.

Lieve Bep is bij ons als afstandskat binnen gekomen. Bep zou bij de vorige eigenaar het huis onder hebben geplast. Echter hebben wij hier zelf nog geen ervaring met incontinentie of ergens anders dan de kattenbak plassen.

Bep is een zeer angstig katje die een huisje nodig heeft waar heel veel rust, liefde en regelmaat is. Een huisje waar haar nieuwe baasjes ervaring hebben met een angstig tot zeer angstige kat. En weten wat het inhoudt qua tijd, geduld en socialisatie om Bep te laten ontspannen. Een huis zonder kinderen of honden. Dit i.v.m. de onvoorspelbaarheid van deze wezentjes. En waar zij genoeg plekjes heeft om zich terug te rekken.

Bep blijkt hier heel graag bij andere katten te zitten. Wij gaan dan voor haar ook op zoek naar een huisje waar al een andere scoiale kat aanwezig is of waar ze samen met haar kamergenootje Suki heen mag.

Ben je geïnteresseerd in Bep en denk je haar de rust te kunnen bieden? Stuur ons dan een mailtje met alle informatie over uw thuissituatie, familiare situatie en werksituatie.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht