Kyomi

Omschrijving

Kyomi is bij ons gekomen door afstand. Kyomi heeft het de vorige eigenaren niet altijd even makkelijk gemaakt. De vorige eigenaren hebben Kyomi overgenomen omdat ze de andere kat het huis uit had gejaagd en deze niet meer terug dorst te komen. Echter eenmaal bij de huidige oude eigenaren te zijn geaard begon Kyomi gedrag te vertonen wat als mogelijk spel-agressie / frustratie bestempeld kan worden. Zij kon wanneer zij in rust verkeerde en benaderd werd door haar eigenaren ineens uithalen. Dit gebeurde zodanig vaak dat de eigenaren helaas hebben moeten besluiten een ander huisje te gaan zoeken voor Kyomi.

Kyomi is graag buiten en zoekt dan ook een huis met tuin. Honden vindt ze maar niks en door haar spelagressie plaatsen we haar ook niet bij kinderen.

Zij is op zoek naar mensen, die haar gedrag kunnen lezen en willen helpen haar weer een beetje op te voeden.

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht