Suki

Omschrijving

Suki is een jonge kater van de straat.
Hij heeft zijn hele jonge leven op straat geleefd. Bij een vangactie voor castreren en terugzetten, zagen ze genoeg in hem om hem een kans te geven voor socialisatie.
Dit betekend wel dat Suki nog een lange weg te gaan heeft.

Suki heeft nooit geleerd dat mensen leuk zijn en is dit nu aan het leren. Hij vindt ons dan ook nog heel erg spannend. Maar heel voorzichtig wordt hij minder angstig.

Suki is op zoek naar een huisje waar mensen veel tijd en geduld voor hem hebben. Hij zoekt mensen die verstand hebben van kattengedrag en hem verder willen helpen.
Vanwege zijn angstige karakter zoekt hij een rustig huis zonder kinderen of honden.
Ook een tuin is een must, omdat hij niet anders is gewend.

Suki blijkt hier heel graag bij andere katten te zitten. Wij gaan dan voor haar ook op zoek naar een huisje waar al een andere scoiale kat aanwezig is of waar ze samen met haar kamergenootje Bep heen mag.

Wie heeft er nog wat tijd en geduld over voor Suki? 

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht