Mellow

Omschrijving

Dit is Mellow!

De naam Mellow maakt zijn karakter wel waar.
Mellow is een prachtige ontzettend lieve en wat verlegen kater. Een kat die echt letterlijk de kat even uit de boom kijkt. 


Op het moment dat deze lieverd je vertrouwen heeft (en dat kan als snel als je met voer aan komt zetten), gaat hij met sprongen voor uit. Je kan hem tijdens het eten heerlijk aaien en soms ook tussen door zelfs even aaien als hij zijn koppie omhoog doet.


Mellow doet echt alles voor eten. Hij is dan ook echt een grote jonge die wat aan de zware kant is. Echter denken wij dat dit weer helemaal goed komt op het moment dat deze lieve schat weer lekker naar buiten kan.

Wanneer Mellow in een situatie terecht komt die hij wat spannend vindt zal hij eerder terug deinsen dan aanvallen. Echter heeft hij wel als copingstijl dat hij snel blaast. Wanneer hij ziet dat je daar niet bijzonder van onder de indruk bent en zachtjes tegen hem kletst zie je dat hij zich uiteindelijk toch weet te ontspannen en zelfs heerlijk er bij gaat liggen.

Mellow aanbid overigens ook echt de zon! Hij ligt hier languit in zijn panterprint mandje te genieten van de zon. Heerlijk ontspannen ligt hij er dan bij. Je kan dan ook rustig bij hem komen zitten. Als je hem dan een paar koekjes geeft kan je hem daarna ook heerlijk kroelen.

Mellow is ook zo ver dat wanneer je het eten naast je neer zet hij zelfs tegen je aan komt zitten om zijn eten rustig op te eten.


Er zit in Mellow echt een ontzettend lieve schat. Hij heeft alleen even de tijd en ruimte nodig om te ontwikkelen.
Daarom zijn wij voor Mellow ook echt opzoek naar een huisje met mensen die met hem actief aan de gang gaan. Die de tijd nemen met Mellow en die snappen dat de radio op volume 40 iets is wat hij niet kent en ook erg spannend zal vinden.


Mellow zal op den duur echt naar buiten toe willen. Daarom is het ook erg belangrijk dat hij een tuin tot zijn beschikking krijgt.


Met andere dieren willen wij Mellow niet plaatsen. Dit mede omdat hij niet zo lief is naar alle dieren maar ook zodat de complete focus ligt op de ontwikkeling van Mellow.
Wel zou hij mogelijk bij kinderen kunnen die boven de 16 jaar zijn. Kinderen die wat ervaring hebben met het hebben van een kat en zelf wat rustig van aard zijn.


 


Wij denken dat wanneer je door zet met Mellow wat wij hier doen, er echt een ontzettende lieve kroelkat van is te maken. Een kat die zelfs heerlijk bij je op schoot komt zitten als jij vrijdag avond lekker film zit te kijken. Maar daar moet je wel wat voor doen.


 

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht