Flint

Omschrijving

Ach, wat een aandoenlijk koppie heeft Flint toch?

Als zwerver is Flint bij ons in de opvang terecht gekomen. Helaas heeft er geen eigenaar zich gemeld voor hem en zijn wij nu dus opzoek naar een fantastisch nieuw huis voor hem.

Toen Flint bij ons binnen kwam vond hij het allemaal maar veel te spannend! Hij verstopte zich het liefst in zijn mandje en vermeed al het contact met ons. Aanraken was dan ook echt een dikke no-go en liet dit duidelijk aan ons weten. Maar kijk hem nu eens! Flint heeft nu echt door dat wij mensen toch helemaal niet zo eng zijn. Dat hij lekker eten van ons krijgt en dat gekriebelt worden, stiekem heeeel erg fijn is! Zijn nieuwe eigenaar zal dus ook het vertrouwen moeten gaan opbouwen met hem, maar met geduld en heel veel liefde moet dat zeker goed komen.

Flint is door onze dierenarts geschat op ongeveer 11 maanden oud. Een harstikke jonge vent dus nog! 

Bij zijn nieuwe huis, wilt Flint wel heel graag naar buiten kunnen gaan. Hier in de opvang reageert Flint erg positief op andere katten. Wij denken dan ook dat hij graag zijn huis zou delen met een vriendelijke, sociale poes. Hier zou hij namelijk veel steun uit kunnen halen. Hoe Flint op honden reageert is voor ons nog onbekend. Doordat Flint erg angstig is, plaatsen wij hem niet bij jonge kinderen.

Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht