Bobby

Omschrijving

Maak kennis met onze onwijs schattige, lieve opaatje Bobby!
Door omstandigheden van de eigenaar, is Bobby bij ons afstand gekomen in de opvang. 

Het heeft even geduurd voordat wij Bobby eindelijk online konden zetten. Als oudere opa (15,5jaar!) kwamen er namelijk wat medische ongemakken bij kijken. Bobby heeft namelijk problemen aan zijn nieren. Maar nu met het juiste dieet en een lage dosering medicatie doet hij het zo onwijs goed!

Wij zijn dus opzoek naar lieve mensen, die deze ouwe bes een fijne laatste tijd kunnen bieden. Bobby is een vriendelijke kat, die erg op mensen gesteld is. Hij komt graag een praatje met je maken en daarbij moet er natuurlijk ook een hoop geknuffeld worden.

Wij weten helaas (nog) niet of Bobby goed om kan gaan met andere katten in huis. Hij is dit iniedergeval niet gewend geweest bij zijn vorige eigenaar. Hetzelfde geld voor honden.

Wij denken dat Bobby prima als binnen kat kan leven. Een woning met balkon of tuin mag natuurlijk ook. Hij vind het namelijk wel heerlijk om in de zonnestralen te relaxen.

Lijkt u het wat om Bobby een gouden mand te bieden? En is het voor u geen probleem om hem zijn speciale voer en medicatie te geven? Laat het ons dan gauw weten! En wie weet ligt Bobby dan binnenkort bij u op schoot.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht