Teun

Omschrijving

Mogen wij u voorstellen aan deze knappe maar verlegen kater genaamd Teun van ongeveer 9 jaar. Hij liep mank op straat en is nooit meer opgehaald door een mogelijke eigenaar. Wij hebben de eer gekregen een nieuwe fijne plek voor hem te vinden!

Hij is nu helemaal hersteld en klaar om te verhuizen. Op zijn wensenlijst staat een huis met tuin in een rustige buurt. Hij is gek op het vrouwelijk schoon en geef hem eens ongelijk? Al die testosteron in huis hoeft voor hem niet! Een knappe sociale poezen-vriendin in huis zou dus geen probleem voor hem moeten zijn. 

Teun is een kerel van de straat en helaas niet veel gewend. Een huishouden met kinderen en honden is niet aan hem besteed. Een één of tweepersoonshuishouden past meer bij deze man! Teun durft het bijna niet te zeggen maar hij vindt mannen wel heel eng… Het liefst zoekt hij dus een huis zonder man. Maar ben jij heel geduldig en verwacht je niks van hem kunnen we dit uiteraard altijd aan hem voorstellen.

In het begin was Teun erg angstig maar nu hij gewend is vind hij een van de verzorgers heel leuk. Hij heeft kopjes en zij mag hem aaien, andere mensen moeten nog echt hun best doen hiervoor! Hij is ook heel gek op spelen met een balletje of een veertje aan een touwtje. Dan gaat hij helemaal los als een jonge blom!

Teun zoekt dus een rustig huishouden met mensen die veel geduld hebben. In eerste instantie niks van hem verwachten en een mooie vertrouwensband op willen bouwen met hem.

Ziet u dit helemaal zitten met de stoere maar verlegen Teun? Neem dan snel contact op met ons!

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht