Sydney

Omschrijving

Deze twee knappe, verlegen dames heten Sydney en Drew.
Beide poezen hebben grotendeels van hun leven buiten op straat geleefd. Zij werden op straat altijd gevoerd door iemand, helaas is deze persoon overleden. Om die reden is er dan ook een grote vangactie gestart en zijn Sydney en Drew dus bij ons terecht gekomen.

Sydney en Drew trekken echt onwijs veel met elkaar op. Ze slapen samen, steunen elkaar als ze het even spannend vinden en wassen elkaar zelfs. Om die reden lijkt het ons dan ook fijn om ze samen een nieuw huis te gunnen. Wij begrijpen dat dit best een opgave kan worden, beide dames zijn namelijk (nog) geen knuffelkatten.

Wij zijn opzoek naar iemand die veel liefde kan geven en ontzettend veel geduld heeft. Geen verwachtingen heeft van de katten en ook geen druk op hun te willen leggen. Sydney en Drew moeten gewoon zichzelf mogen zijn. Na gewenning in hun nieuwe huis, zouden ze graag naar buiten gaan. Dit is wel echt een vereiste. Beide dames zullen namelijk niet gelukkig gaan worden op een appartement. Een boerderij waar zij lekker muizen mogen gaan vangen is natuurlijk ook een optie.

Wij plaatsen Sydney en Drew niet bij kinderen. Dit vanwege hun onzekere en angstige karakter. De drukte die er bij kan komen als er kinderen in huis komen, zal voor hun echt teveel zijn. Een rustig huishouden is waar zij naar verlangen. Honden vinden zij ook maar eng, hier delen zij hun huis dan liever niet mee. Met andere katten zouden zij wel prima hun huis kunnen delen. Graag zelfs! Wij denken dat als er al een vriendelijke, sociale kat in huis is, die mensen wel heel leuk vind, dit ze kan helpen in hun socialisatie.

Denkt U nou dat gouden mandje voor deze twee prachtige dames te hebben? Neem dan gauw contact met ons op! Dit mag via sdo@dierenbescherming.nl Graag ontvangen wij een mail met wat informatie over uw thuissituatie, gezinssamenstelling en eventuele andere huisdieren.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht