Rafiki

Omschrijving

Maak kennis met de prachtige Rafiki.

Rafiki is een gesteriliseerde dame van ongeveer 1 jaar oud. Helaas zoals vele andere katten kwam zij als vondeling in onze opvang terecht en heeft er zich nooit geen eigenaar voor haar gemeld.

Rafiki is een hele verlegen jonge dame. Ze vind mensen op dit moment nog veel te spannend. Op dit moment trekt zij zich terug zodra er mensen bij haar in de buurt komen. Ze verstopt zich het liefst in een donker hoekje. Wij zien en denken dat Rafiki zich zeker kan ontwikkelen zodra zij de tijd krijgt om rustig aan haar nieuwe mensen te wennen. De verzorgers hier kunnen namelijk steeds wat meer contact met haar leggen. Met de juiste begeleiding en veel geduld en liefde, moet het zeker goed komen met Rafiki.

Wij zijn voor Rafiki dan ook opzoek naar een huis waar geen kinderen of honden aanwezig zijn. Rafiki heeft namelijk echt wel rustig en regelmaat nodig in haar nieuwe huis. Een andere sociale kat zou voor haar wel fijn zijn, daar zou zij een hoop van kunnen leren en steun bij kunnen zoeken.

In de toekomst zal Rafiki het erg fijn vinden om weer lekker naar buiten te kunnen gaan. Buiten spelen, ravotten en muizen jagen.

Wilt u het avontuur met Rafiki aangaan? Neemt dan gauw contact met ons op via sdo@dierenbescherming.nl Graag ontvangen wij wat informatie over thuissituatie, gezinssamenstelling en eventuele andere huisdieren

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht