Trimsalon

Hoe makkelijk kan het zijn om als je je hond toch bij ons komt brengen in het pension of de dagopvang dat wij hem of haar ook gelijk kunnen laten trimmen. Dat scheelt je tijd in je drukke agenda en een deel van de kosten van het trimmen komt weer ten goede aan onze asieldieren.

Trimsalon Dogs Fashion

Op donderdag werkt trimster Sandra van Leeuwen bij ons op de dagopvang. Sandra heeft al 15 jaar haar eigen trimsalon Dogs Fashion in Rijsenhout. Zij is gediplomeerd trimster voor alle rassen maar heeft een speciale bevoegdheid voor de West Highland White Terriër en de Border Terriër. Dogs Fashion is aangesloten bij de ABHB, de branchevereniging voor erkende hondentrimsalons in Nederland.

Of het nu gaat om een druktemaker, een ADHD-type of een bange poeperd, Sandra kan elke hond aan. Onze eigen asieldieren worden namelijk al jaren door haar geknipt en geschoren zodat ze helemaal klaar zijn voor hun nieuwe baasjes. Nu kunnen we deze dienst dus ook aanbieden voor onze pension- of dagopvang honden.

Mooie samenwerking

Voordat Sandra in haar eigen salon www.dogsfashion.nl aan de slag ging, knipte ze als vrijwilliger al onze asielhonden. Nu doneert ze elke donderdag van elk betaald getrimd pensiondier 10% aan ons asiel. Een geweldig gebaar!

Complete behandeling

Bij een volledige trim behandeling wordt je hond gewassen en vervolgens krijgt hij of zij een check op huidproblemen, parasieten, nagels, oren, tanden en gehoorgang. Elke hond wordt helemaal uitgekamd en ontklit en al naar gelang de vacht zal hij of zij worden geknipt, geëffileerd, uitgedund, geplukt of geschoren. Kortom een complete verzorgingscheck voor je hond.

Alle shampoos die we gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarbij gebruiken we verschillende shampoos per vachttype. Als je hond een gevoelige huid heeft of gewend is aan een speciale eigen shampoo laat het ons dan vooraf weten, dan kunnen we er rekening mee houden.

Op afspraak

Aangezien Sandra alleen op de donderdag op onze opvang aanwezig is, werkt zij alleen volgens afspraak. Op die manier kan ze vooraf inschatten hoeveel tijd er nodig zal zijn en heeft ze alle tijd voor je hond. Reserveren kan door een mail te sturen naar sdo@dierenbescherming.nl, hierin kun je ook vermelden als je speciale wensen hebt voor je hond. Zorg ervoor dat je hond vlovrij is of geef dit van te voren aan.

Kosten

De kosten voor een complete behandeling zijn afhankelijk van de grootte van je hond en hoe lang de trimster ermee bezig is. Als indicatie betaal je voor een kleine hond € 50,- , middelgrote hond € 60,- en een grote hond is vanaf € 70,-. Klik voor de specifieke tarieven. Er kan alleen contant afgerekend worden. Kijk hier voor een tarieven overzicht.

Sandra van LeeuwenEigenaar hondentrimsalon Dogs Fashion