Bamses

Omschrijving

Bamses is een Cane Corso van 6 jaar (05-09-2012). Bamses is bij ons binnengekomen omdat de eigenaar niet voor hem kon zorgen. Hij is groot, sterk en soms ietwat lomp. Bamses houdt niet van een directe benadering door onbekende mensen.
Eerst rustig kennis maken, in combinatie met wat lekkers, dan is hij gauw om. Spelen met de baas vindt hij helemaal het einde, hij rent en springt dan heerlijk rond. Bamses kan dan wel zijn gewicht in de strijd gooien en dan moet je stevig in je schoenen staan. Met wandelen loopt hij grotendeels met een slappe lijn mee. Echter, als hij een andere hond ziet dan wil hij daar erg graag naar toe en is dan erg sterk. Hij is van te voren goed af te leiden met iets lekkers. Voor Bamses zoeken wij een woonsituatie waar een grote tuin aanwezig is in een rustige omgeving. Denk hierbij aan een buitengebied.  
Bamses reageert goed op andere honden en zou eventueel bij een teefje geplaatst kunnen worden. Wij plaatsen Bamses niet in een situatie waar kinderen aanwezig zijn. Bamses kan een halve dag alleen thuis blijven, maar dit zal rustig aan opgebouwd moeten worden. Bamses heeft lichte slijtage aan de rug. Hij krijgt hiervoor pijnstillers.

Heeft u interesse in Bamses dan willen wij u vragen om via deze link een aanmeldformulier in te vullen: https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht