Hans + Filmpje!

Omschrijving

Hans is een kruising stafford en geschat op ongeveer 4 jaar oud (01-01-2014). Hij is gedumpt en niet meer opgehaald door zijn eigenaar.


Hans is een vrolijke en actieve jongen. Hij is mensgericht en als hij je wat beter kent wil hij dan ook graag bij je zijn. Oefeningetjes samen doen vindt hij heel erg leuk en kan dit ook erg goed. Verder vindt hij het super om achter een knuffeltje aan te rennen. Wij gebruiken daar hier in de opvang een Flirtpole voor.


Omdat Hans gevonden is, hebben we geen achtergrond informatie. Om deze reden plaatsen we hem niet bij kleine kinderen (kinderen vanaf 16 jaar is wel mogelijk) of katten. Op honden reageert hij wisselend. Waarschijnlijk is Hans ook beter af in huis zonder andere honden. Of hij alleen kan zijn is onbekend en dit zal dus heel langzaam aan moeten worden opgebouwd.


We zoeken voor Hans een actieve baas die veel met hem wil gaan ondernemen. Een cursus op een diervriendelijke hondenschool zou voor Hans een goede manier zijn om nog wat dingen te leren in het bijzijn van andere honden.  Aan de lijn kan hij trekken, in een slappe lijn lopen  zou op een hondenschool een goede oefening voor hem zijn.

Hans heeft waarschijnlijk een voedselallergie. Deze is nu onder controlle doormiddel van speciaal voer. Dit voer is duurder dan de gemiddelde brok dus de nieuwe eigenaar zal er rekening mee moeten houden dat er een kans is dat hij dit levenslang moet krijgen.

Deze hond is een onderdeel van Dutch Cell Dogs Project. Hier worden de honden gedurende 8 weken lang getraint door gedetineerden. Adoptie van de hond kan na het project, 17 mei 2018, plaatsvinden. Wel kunt u interesse al kenbaar maken.  


Bij interesse in Hans willen wij u vragen om het "Aanmeldformulier Hond" in te vullen. Dit kunt u vinden op onze website onder het kopje "Info &advies" --> adoptie asieldieren.

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht