Bert

Omschrijving

Deze knappe jongen is helaas teruggekomen bij ons in de opvang. We noemen deze stafford van 4 jaar (01-01-2014) Bert. 

Bert is actief, maar kan ook heerlijk chillen in een rustige ruimte. Hij gaat graag mee wandelen en kan dan ook, in het begin, trekken aan de lijn. Als hij wat van zijn energie kwijt is, valt het trekken aan de lijn wel weer mee. Ook bij ons op de speelweide vindt hij ravotten met een bal erg leuk om te doen en hij is gek van gezellig knuffelen.

Bert is een echte lekkerbek en is dol op eten. Hij eet zijn brokken met erg veel smaak. Op deze momenten wil hij dan ook met rust gelaten worden.

Bert heeft meegedaan aan een project van Dutch Cell Dogs 2017. Hij was daar een topstudent en een relaxte kerel. Wij zoeken dan ook een baas die dingen gaat ondernemen met Bert, bijvoorbeeld trainen met Bert bij een diervriendelijke hondenschool, of met hem fietsen, want dit doet hij erg goed en hij rent in een slappe lijn mee naast de fiets.

Bert reageert wisselend naar andere honden op straat en daarom zoeken wij een huissituatie zonder andere dieren. Bert wordt niet geplaatst bij jonge kinderen. Bij kinderen vanaf een leeftijd van 16 jaar is dat wel mogelijk. Bert kan onstuimig zijn en als hij merkt dat er ergens een feestje is, is hij niet altijd te houden. Mensen vindt hij dus wel erg leuk.

Bent u degene die actief met Bertje aan de slag gaat? Dan horen wij graag van u.
Heeft u interesse in Bertje dan willen wij u vragen om via deze link een aanmeldformulier in te vullen: https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

Deze hond heeft meegedaan met een programma van Dutch cell dogs. Hierbij wordt de hond 8 weken lang getraind door gedetineerde.  
Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht