Bram + Filmpje!

Omschrijving

Bram is gevonden bij ons binnen gekomen en niet meer opgehaald door de eigenaar. Bram is een vrolijke jongen van 2 jaar (01-03-2016). Helaas is er weinig informatie over hem bekend. Het is niet bekend of Bram alleen thuis kan blijven, dit zal dan ook rustig opgebouwd moeten worden. Bram wordt niet in een situatie geplaatst waar jonge kinderen aanwezig zijn. Kinderen van 16 jaar of ouder is wel mogelijk.
Bram is bij ons in de opvang een vriendelijke vrolijke jongen, hij is erg energiek en soms onstuimig. Bram is naar andere honden wisselend, met wandelen kan hij soms onstuimig reageren. Bram krijgt erg graag aandacht en vindt het leuk om spelletjes en oefeningen te doen met de baas. Bram kan goed naast de fiets en vind het heerlijk om dan samen een sprintje te trekken.
Wij zoeken dan ook een baas die dingen met hem gaat ondernemen. Bijvoorbeeld een cursus bij een diervriendelijke hondenschool om trekken aan de lijn af te leren en andere basiscommando’s op een leuke manier aan te leren.

Deze hond is een onderdeel van Dutch Cell Dogs Project. Hier worden de honden gedurende 8 weken lang getraint door gedetineerden. Adoptie van de hond kan na het project, 17 mei 2018, plaatsvinden. Wel kunt u interesse al kenbaar maken.

Bij interesse in Bram, willen wij u vragen om het "Aanmeldformulier Hond" in te vullen. Dit kunt u vinden op onze website onder het kopje "Info &advies" --> adoptie asieldieren
 

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht