Shiva

Omschrijving

Deze lieve meid is gedumpt en niet meer opgehaald door de eigenaar. Ze heeft de naam Shiva.


Shiva is nog een jonge hond van een jaar oud (01-01-2017). Haar gedrag is dan ook onstuimig, vrolijk, maar kan in sommige situaties ook erg onzeker zijn. Vooral op mannen kan ze nogal angstig reageren. Waarschijnlijk heeft ze daar in het verleden ook geen leuke ervaringen mee opgedaan.

Zoals je ziet in het filmpje is Shiva super leergierig! Ze vind het heel leuk om oefeningen te doen met haar baas. Ze is baasgericht en gek op kroelen.
Shiva is echt de perfecte hond voor naast de fiets. Ze blijft goed naast en loopt rustig mee.


Verder is er geen informatie over haar bekend, en het is dan ook niet duidelijk of ze alleen thuis kan blijven. Dit zal dan ook rustig opgebouwd moeten worden in een nieuwe situatie.
Shiva is erg energiek en wij zoeken dan ook een huis met tuin. Shiva kan wel hoog springen. Een tuin moet dan ook goed omheind zijn.


Op andere honden reageert ze wisselend. Gezien haar onzekere gedrag plaatsen wij haar niet in een situatie met kinderen.


Wij zoeken voor Shiva een baas die met haar op cursus gaat bij een diervriendelijke hondenschool en die met haar actieve (fiets) wandelingen gaat maken.

Deze hond is een onderdeel van Dutch Cell Dogs Project. Hier worden de honden gedurende 8 weken lang getraint door gedetineerden. Adoptie van de hond kan na het project, 17 mei 2018, plaatsvinden. Wel kunt u interesse al kenbaar maken.


Heeft u interesse in Shiva dan willen wij u vragen om via deze link een aanmeldformulier in te vullen: https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht