Djego

Omschrijving

Djego is één van de sportievelingen van ons opvangcentrum. Djego is een kruising herder x amerikaanse stafford van 2,5 jaar (25-10-2015).

Djego gaat graag mee wandelen en achter een bal aan rennen doet hij maar al te graag. Djego heeft veel energie en wij zoeken dan ook een huis waar genoeg aandacht voor hem is. Hij is graag bezig met de baas, commando's uitvoeren vind hij leuk en dit wil hij graag uitbreiden. Een cursus volgen bij een dierenvriendelijke hondenschool, zou hij dan ook prachtig vinden. Djego is ook gek op water en zoekspelletjes, daar is hij wel voor in. 
Ook naast de fiets lopen doet hij netjes, dit moet echter rustig opgebouwd worden. 

Djego trekt aan de lijn met uitlaten, uiteraard kan hij leren om netjes mee te lopen. Wel kan Djego uitvallen naar andere honden. Verder kan Djego met andere dieren niet goed overweg. Zodoende zoeken wij een plekje waar hij het enige huisdier is. 

Alleen thuis blijven is voor hem geen probleem, echter zoeken wij een huis waar dit niet fulltime het geval is. Djego wordt niet bij kinderen geplaatst, omdat hij dit niet gewend is en deze voor hem te onvoorspelbaar zijn. 
Omdat Djego niet los kan lopen, zoeken wij een huis met tuin. 

Bent u degene die Djego de aandacht kan geven die hij verdient, met hem op cursus gaat en genoeg beweging geeft. Dan horen wij graag van u!

Heeft u interesse in Djego dan willen wij u vragen om via deze link een aanmeldformulier in te vullen: https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

Deze hond heeft meegedaan met een programma van Dutch cell dogs. Hierbij wordt de hond 8 weken lang getraind door gedetineerde.

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht