Zira

Omschrijving

Hoi lezer,

Leuk dat je interesse toont in mij!

Nu de langstzittende bewoner een nieuw huis heeft gevonden, ben ik de koningin van het dierenopvangcentrum. Ik zit hier namelijk al drie jaar! 
Ik ben inmiddels 7 jaartjes jong (01-05-2012) en nog in de bloei van mijn leven!

De mensen hier in het opvangcentrum hadden in het begin hun handen vol aan mij. Ik heb namelijk een probleem. Als ik andere honden zie dan raak ik erg opgewonden en pak dan de lijn vast en begin er aan te trekken.
Hier hebben ze op een positieve manier goed aan gewerkt en bij mijn vaste verzorgers gaat het dan ook goed.
Mijn nieuwe potentiële baas moet er wel rekening mee houden dat ik in het begin kan gaan uitproberen. Maar mijn vaste verzorgers kunnen dan wel goed uitleggen wat je moet doen en ik zoek dan ook een baas die op dezelfde positieve manier verder met mij gaat werken.
Ze zoeken voor mij wel een omgeving waar niet teveel andere honden in de buurt wonen.

Verder noemen ze mij een schatje! Ik houd ontzettend van kroelen en kan dan ook wel wat onstuimig zijn. Gelukkig heb ik ook zeker mijn “zen momenten” en kan dan heerlijk op de bank naast je liggen.

Ik houd van racen en stoeien en kan met mijn gekke sprongen ook een clown zijn. Een ruime tuin is dan ook zeker iets wat ik moet hebben om deze leuke capriolen uit te kunnen halen!

Omdat ik gevonden ben, weten ze niet of ik alleen thuis kan blijven. Aangezien ik al heel lang geen baas heb gehad, zoek ik een huis waar ik niet teveel alleen thuis hoef te zijn.

Ben jij de juiste baas voor mij en geef jij mij dé gouden mand? Vul dan heel snel een aanmeldformulier in!

Heeft u interesse in Zira dan willen wij u vragen om via deze link een aanmeldformulier in te vullen: https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht