Buddy

Omschrijving

Buddy is een lieve, knappe knul van ongeveer 3 jaar oud (28-12-2015). Hij is is als puppy vanuit het buitenland naar Nederland gekomen. Helaas kon zijn vorige familie de zorg voor Buddy niet langer dragen wegens tijdgebrek en Buddy's onzekerheid naar de kinderen toe.

Buddy is geen held. In het eerste contact met nieuwe mensen is hij erg afwachtend. Hij heeft nog nooit gebeten en geeft heel duidelijk aan wanneer het hem teveel wordt door te grommen of blaffen. Wanneer hij echter om is, is hij ook écht om. Hij vindt het heel leuk om met je te spelen, wandelen en te ravotten. Daarbij is hij een echte knuffelkont die zich volledig tegen je aan kan vrijen voor extra knuffels. 

Buddy is keurig opgevoed; hij is goed zindelijk, kent de basiscommando's, trekt (over het algemeen) niet aan de riem en kan eventjes alleen thuis zijn wanneer je een boodschap gaat doen. Dit laatste zal in een nieuwe situatie wel opnieuw moeten worden opgebouwd. 

We zijn voor deze knul op zoek naar een plek waar hij veel aandacht krijgt. Een nieuwe eigenaar moet er rekening mee houden dat mogelijk meerdere kennismakingen nodig zijn voordat zijn vertrouwen is gewonnen. Gezien zijn onzekerheid wordt hij niet bij kinderen geplaatst, en is het voor hem prettig wanneer er niet constant visite over de vloer komt. Ook is Buddy iets te zwaar, hij mag nog wat kilootjes kwijt. 

Denk je dat je een goede match zal zijn met Buddy? Vul dan een aanmeldformulier in via onderstaande link, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking te plannen: https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht