Djablo

Omschrijving

Djablo is een Engelse Stafford van 5 jaar oud (22-07-2013). Hij is een vrolijke knul die gek is op aandacht. Ook barst deze kleine man van de energie! Hij is er altijd klaar voor om iets te gaan ondernemen en gaat dan vol enthousiasme met je mee. Een nieuwe eigenaar zal het dan ook leuk moeten vinden actief bezig te zijn met hem, door lange wandelingen te maken of bijvoorbeeld met hem te gaan fietsen of hardlopen.

Djablo kijkt graag om zich heen en is dan ook wat snel afgeleid. Hierdoor is het soms lastig contact te krijgen met hem tijdens bijvoorbeeld een wandeling. Wij adviseren een nieuwe eigenaar dan ook om met hem op cursus te gaan om hem zo één en ander bij te leren en samen een band op te bouwen.

In zijn vorige thuis woonde Djablo samen met een andere hond (teefje). Dit ging goed en ze lagen graag bij elkaar. Na een succesvolle kennismaking zou Djablo opnieuw bij een stabiel teefje geplaatst kunnen worden.

Ook waren er kleine kinderen in zijn vorige thuis, waar Djablo heel lief mee omging. Hij kan dan ook opnieuw bij kinderen geplaatst worden; maar een volwassene zal altijd toezicht moeten houden.

Het liefste is Djablo de hele dag bij je, wat helaas ook de reden is waarom hij is afgestaan. Djablo kreeg steeds meer moeite met alleen thuis blijven. Gezien dit gecombineerd was met veranderingen in de gezinssamenstelling (baasje zwanger/nieuw kindje in huis) hebben wij hoop dat hij in een nieuwe situatie de rust weer kan vinden om even op het huis te passen, maar een nieuwe eigenaar dient er rekening mee te houden dat dit mogelijk niet zal gebeuren en er dus altijd iemand thuis moet zijn of een oppas beschikbaar moet zijn om hem gezelschap te houden.

Deze hond heeft meegedaan met een programma van Dutch cell dogs. Hierbij wordt de hond 8 weken lang getraind door gedetineerde. 

Ben jij die liefdevolle, actieve baas die Djablo zo hard nodig heeft? En ben je bereid hem de nodige aandacht en tijd te geven? Vul dan het aanmeldformulier in via onderstaande link, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op: https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht