Blacky

Omschrijving

Blacky is een ontzettend lief meisje, geboren op 04-10-2013. Naar schatting op basis van haar grootte is zij een kruising Engelse Stafford.  Ze kwam in de opvang terecht nadat haar eigenaar overleed.

Hier hebben wij haar leren kennen als een heel erg lief, zachtaardig hondje. Ze is blij met alle aandacht die ze krijgt en laat zich heel graag knuffelen en kriebelen. Ook gaat ze graag met de vrijwilligers mee wandelen en zoekt dan onderweg heel vaak contact met de persoon aan de andere kant van de riem. Spelen vindt ze ook wel leuk, maar ze knuffelt liever. We verwachten dat ze heel graag bij je op de bank zal komen liggen.

Blacky kan in nieuwe situaties onzeker zijn en heeft dan de neiging in elkaar te duiken of er naar te blaffen. Dit kan ze soms doen naar bijvoorbeeld mannen, door zoekspelletjes en andere leuke dingen met haar te doen, is ze vaak snel over haar onzekerheid heen en is ze beste maatjes met deze persoon.  
Het is belangrijk dat een nieuwe eigenaar hier rekening mee houdt en hier op een positieve manier mee omgaat zodat zij weer vertrouwen krijgt. Wegens haar onzekerheid wordt ze niet bij jonge kinderen geplaatst.

Naar andere honden kan Blacky fel zijn. Wanneer je met haar wandelt is ze heel goed af te leiden, maar ze zal niet los kunnen lopen of met andere honden kunnen spelen. We adviseren een nieuwe eigenaar dan ook een cursus met haar te gaan volgen bij een positief-trainende hondenschool zodat zij leuke ervaringen op gaat doen in het bijzijn van andere honden. Daarbij zal dit ook de band tussen Blacky en haar nieuwe baas versterken.

Ben jij op zoek naar een lief knuffelmaatje? En heb je de tijd en energie om Blacky alles te geven wat zij nodig heeft? Vul dan een aanmeldformulier in via onderstaande link, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
 https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht