Sem

Omschrijving

Deze knappe jongen heet Sem. Hij is een kruising Duitse herder x Hollandse herder van 3,5 jaar (22-10-2015).  Hij is bij ons binnengekomen omdat de eigenaar te weinig tijd voor hem had.

Sem is een vrolijke jongen in de opvang. Hoewel hij even moest wennen aan de situatie is hij nu helemaal uit zijn schulp gekropen en staat hij elke vrijwilliger met een brede kwispel te begroeten.

Sem is naar mensen een allemansvriend, kinderen zijn dan ook geen probleem voor hem en hij is erg lief voor ze. Ook richting andere honden is hij sociaal, met name als hij los is. Aan de lijn kan hij soms een blafje geven.

Sem is wel een hond die sterk is aan de lijn. Gelukkig is Sem een leergierige jongen die graag iets wil ondernemen met de baas waardoor dit gemakkelijk is af te leren. Een leuke cursus volgen bij een diervriendelijke hondenschool is aan te raden.

Helaas is er bij Sem HD geconstateerd. Hiervoor krijgt hij nu pijnstillers en aangepaste voeding (Joint support). Een nieuwe baas moet er rekening mee houden dat hij niet teveel achter een bal aan mag rennen.  Wat wel heel goed voor Sem is, is zwemmen en gelukkig doet hij dat graag!

Denk je dat je een goede match zal zijn met Sem? Vul dan een aanmeldformulier in via onderstaande link, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking te plannen: https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht