Max

Omschrijving

Max is een knappe boerenfox reu van 6 jaar oud(12-04-2013). Hij is helaas teruggebracht naar het asiel nadat hij een half jaar is weggeweest. In dat half jaar zijn we gelukkig wel veel te weten gekomen over Max.

Max is een eigenzinnig hondje. Hij is heel speels en geniet van lange wandelingen en achter balletjes aan rennen. Ook vindt hij het heel fijn om uitgebreid te knuffelen met zijn baas. Het liefst is hij de hele dag bij je; wanneer hij alleen wordt gelaten laat hij dan ook van zich horen. Het is dan ook belangrijk dat een nieuwe eigenaar er rekening mee houdt dat hij de eerste periode niet alleen zal kunnen zijn, en dat het alleen laten heel langzaam opgebouwd zal moeten worden.

Max kan erg beschermend zijn over zijn spullen, denk hierbij aan zijn speelgoed of slaapplaats. Hij vindt het dan ook niet prettig als je hem stoort wanneer hij slaapt of aan het knagen is en durft dan agressie in te zetten. Om deze reden wordt Max niet bij kinderen geplaatst. 
Ook heeft hij wat tijd nodig om te wennen aan nieuwe mensen, wat een probleem kan geven met bezoek. Een nieuwe baas zal hier dan ook met hem aan moeten willen werken. 

Idealiter zou Max een plekje krijgen op een boerderij of erf (hij is tenslotte een Boerenfox). Hier zou hij kunnen gaan en staan waar hij zelf wil maar heeft hij wel regelmatig contact met mensen. Max is geen geschikt hondje voor een drukke woonwijk, hier is hij te onrustig en zal hij overmatig blaffen. 

Denkt u Max te kunnen bieden wat hij nodig heeft? Dan horen wij heel graag van u! Vul het aanmeldformulier in via onderstaande link en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:
https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht