Tysha

Omschrijving

Tysha en Jay zijn als setje in de opvang gekomen. Het lijkt een mission impossible, maar we willen toch proberen ze samen te herplaatsen. Jay en Tysha zijn zusjes van elkaar. Ze hebben dezelfde ouders maar komen niet uit hetzelfde nest. Jay is 9,5 jaar oud (01-01-2010) en Tysha is 5 jaar oud (11-03-2014).

Wij merken dat deze twee dames erg graag bij elkaar zijn. Waar de één is, is de ander ook. Zodoende gaan we toch proberen om voor hen samen een gouden mandje te vinden.
Dit duo is bij ons binnengekomen omdat de eigenaar wegens omstandigheden niet meer voor ze kon zorgen. Bij de vorige eigenaar werden ze niet vaak uitgelaten en dit merken wij dan helaas ook met wandelen. Ze trekken aan de lijn en zijn snel afgeleid. Ook kennen ze de basiscommando’s (nog) niet. Met wandelen kan Jay weleens blaffen naar andere honden.

Wij zoeken een baas die met ze aan de slag wil gaan en ze nog wat wil leren. Jay vindt het soms moeilijk om te begrijpen wat je vraagt, terwijl Tysha wel goed te begeleiden is. Toch vinden ze het allebei heel leuk bezig te zijn met de baas en doen ze ieder op hun eigen manier hard hun best iets bij te leren.

Voor Jay en Tysha zoeken we een huis waar een tuin aanwezig is. Ze hebben samen veel lol als lekker kunnen ravotten. Water vinden ze helemaal geweldig en ze zijn dan ook regelmatig samen in een zwembadje te vinden die bij ons op de speelweide staat. Jay is de stoerste en ze speelt dan ook graag met een autoband.

Deze twee dames houden van aandacht en mensen worden dan ook met een brede kwispel begroet. Jonge kinderen snappen ze niet goed en daarom worden ze alleen geplaatst bij oudere kinderen vanaf 12 jaar. Ook kunnen ze na gewenning alleen thuis blijven.
Bent u degene die Jay en Tysha hét gouden mandje geeft dat ze nodig hebben? Dan horen wij graag van u.

Heeft u interesse in dit leuke duo dan willen wij u vragen om via deze link een aanmeldformulier in te vullen: https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht