Deejay

Omschrijving

Deejay is een stoere Duitse herder van 3 jaar (19-10-2016). Hij is gevonden en niet meer opgehaald door zijn eigenaar.

In de opvang hebben we Deejay leren kennen als een actieve hond. Hij vindt spelen met een bal erg leuk om te doen; of het nu een voetbal of een tennisbal is, Deejay gaat er achteraan. Daarnaast is hij dol op water. Hij speelt graag  in een zwembadje en houdt ook van zwemmen in groter water. 

Deejay loopt over het algemeen goed mee aan de lijn. Hij valt echter wel uit wanneer hij een andere hond ziet en kan dan erg sterk zijn. Ook valt hij soms uit naar scootmobiels. Om deze redenen zoeken wij een woonsituatie in een rustige omgeving met een tuin en waar geen andere huisdieren aanwezig zijn. Zo heeft zowel Deejay als zijn nieuwe baas de meeste rust.

Daarnaast zoeken we iemand die met hem aan het werk gaat en hem genoeg uitdaging geeft. Hij volgt bijvoorbeeld graag zijn neus en vindt veel plezier in het doen van zoekspelletjes en speuren. Ook oefeningen doen vindt hij leuk, zeker als er een beloning tegenover staat. Op deze manier heeft hij al een aantal commando's geleerd. Een cursus volgen bij een diervriendelijke hondenschool is sterk aan te raden zodat Deejay leert in het bijzijn van andere honden leuke dingen te doen.

Deejay kan enorm genieten van een fijne kroelsessie. Vooral achter zijn oren gekriebeld worden vindt hij het einde. Aangezien Deejay zo van aandacht houdt, zal hij uitsluitend in een situatie geplaatst worden waar hij ook deel uit mag maken van het gezin.

Wij hebben gemerkt dat jonge kinderen niets voor deze grote jongen zijn, daarom plaatsen wij hem alleen bij kinderen vanaf 16 jaar.

Ook is het niet bekend of Deejay alleen thuis kan blijven, wij zoeken dan ook een situatie waar dit rustig opgebouwd kan worden.

Ben jij degene die Deejay genoeg uitdaging en liefde gaat geven? Dan horen we graag van je!

Vul via onderstaande link een aanmeldformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op:

https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht