Bink

Omschrijving

Dit schattige duo bestaat uit Bink en Mickey. Beide hondjes zijn bij ons gekomen omdat hun eigenaar niet meer voor ze kon zorgen. Mickey en Bink hebben altijd samen gewoond, daarom zoeken we ook nu een huisje waar ze samen naar toe kunnen gaan.

Mickey is een Boomertje van 8.5 jaar oud (16-10-2018). Hij is de vlotste van de 2: hij vindt iedereen even gezellig en komt graag kroelen.
Bink is een chihuahua van 5.5 jaar (12-09-2013). Hij is meer afwachtend naar onbekende mensen, met name naar mannen. Als Bink je eenmaal kent komt ook hij graag bij je om gekroeld te worden. Een nieuwe baas zal er wel rekening mee moeten houden dat Bink onbekend bezoek spannend vindt en dan kan blaffen en grommen. Onbekenden zullen hem niet direct kunnen benaderen maar eerst een vertrouwensband met hem op moeten bouwen.

Hoewel de heren gewend waren om hun behoefte te doen in de tuin lopen ze bij ons in de opvang netjes mee aan de lijn. Wel hebben we gemerkt dat ze aan de lijn soms kunnen blaffen naar andere honden.

Erg speels zijn de heren niet. Mickey vindt het nog wel eens leuk om achter een speeltje aan te rennen, maar Bink snuffelt er liever op los. Ze vinden dan ook veel plezier in een zoekspelletje met wat snoepjes. Mickey en Bink zijn beide niet bekend met commando’s. Uiteraard is dit ze wel aan te leren met wat lekkers en een (flinke) dosis geduld.

Bink vindt jonge kinderen nogal spannend; ze zijn voor hem te onvoorspelbaar en druk. Om deze reden wordt dit knappe stel alleen bij oudere kinderen geplaatst (vanaf 16 jaar).

Na gewenning kunnen Mickey en Bink een paar uurtjes alleen thuis blijven. Bij de vorige eigenaar zaten ze dan in een bench.

Heb je interesse in dit leuke duo? Vul dan via onderstaande link een aanmeldformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op:

https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht