Sparky

Omschrijving

Deze knappe verschijning luistert naar de naam Sparky. Sparky is een keeshond van bijna 3 lentes jong (26-02-2017). Sparky is bij ons in de opvang gekomen omdat het niet meer ging in de huidige gezinssituatie.

Sparky moest een beetje wennen in bij ons. Hij vond al die nieuwe mensen best wel spannend maar gelukkig hebben zijn vaste verzorgsters hem snel uit zijn schulp gekregen door middel van lekkere voertjes. Liefde gaat ook bij deze man door de maag!

Een nieuwe eigenaar zal er dus wel rekening mee moeten houden dat Sparky tijd nodig heeft om te wennen. Als hij je eenmaal om zijn poot gewonden heeft, dan vindt hij het fijn om ook even lekker samen te kroelen.

Deze jongen vindt het erg leuk om zijn neus te gebruiken. Voerspelletjes vindt hij dan ook erg leuk om te doen. Ook rent hij graag achter een knuffel aan, maar hij komt hem dan niet altijd terug brengen.

Sparky is sociaal met andere honden, mogelijk dat hij bij een ander teefje geplaatst kan worden. Deze jongen is waaks en kan gaan blaffen, ook laat hij graag van zich horen als hij iets wil gaan doen of aandacht wil.

Sparky plaatsen wij niet bij kleine kinderen omdat in het verleden is gebleken dat hij hier niet goed mee overweg kan. Sparky kan wel bij kinderen vanaf 12 jaar geplaatst worden.  

Bent u gevallen voor dit lieve pluizenbolletje? Dan willen wij u vragen om via onderstaande link een aanmeldformulier in te vullen.

https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht