Teun

Omschrijving

Teun en Pleun zijn twee lieve Chihuahua’s. Zij zijn samen als vondeling bij ons binnengekomen en hun leeftijd is geschat op bijna 7 jaar (01-01-2013).

Beide hondjes waren in het begin nogal angstig en hebben erg moeten wennen bij ons. Met veel liefde, geduld en een voertje hier en daar hebben we hen uit hun schulp weten te lokken. Nadat Teun en Pleun rustig kennis hebben gemaakt, komen ze graag op schoot om heerlijk te kroelen. Ook vinden ze het soms leuk om achter een speeltje aan te gaan.

Omdat Teun en Pleun onbekende mensen spannend vinden, kan Teun uit angst hapgedrag vertonen. Een nieuwe eigenaar zal er dan ook rekening mee moeten houden dat ze visite spannend vinden en daarop kunnen reageren. Wij zoeken dan ook een eigenaar die hier op een positieve manier mee aan het werk gaat.

Teun en Pleun gaan graag een stukje mee wandelen en lopen daarbij netjes mee aan de lijn. Soms kunnen zij, wederom omdat ze het op dat moment spannend vinden, reageren op voorbijgangers of fietsers.

Voor Teun en Pleun zoeken wij een huisje waar ze samen naar toe kunnen gaan. Gezien dat beide hondjes angstig kunnen reageren, plaatsen wij Teun en Pleun niet bij kinderen. Op andere honden reageren zij wisselend.

Het is niet bekend of Teun en Pleun alleen thuis kunnen blijven. Wij zoeken dan ook een situatie waar dit rustig opgebouwd kan worden.

Bent u degene die dit duo een liefdevolle plek kunt bieden? Dan willen wij u vragen om via onderstaande link een aanmeldformulier in te vullen: 
https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht