Lennox

Omschrijving

Lennox is een Amerikaanse Stafford van 4 jaar oud (16-04-2016). Lennox is bij ons binnengekomen omdat de eigenaar niet meer voor hem wilde zorgen.

Van Lennox wordt je vrolijk zodra je hem ziet. Hij staat altijd kwispelend in zijn kennel, het liefst met een bal in zijn bek, klaar om lekker naar buiten te gaan. Alleen als hij je nog niet goed kent, kan Lennox in zijn kennel waaks reageren door te blaffen. Laat je hem echter een bal of voertje zien, dan is het al gauw goed bij deze jongen. 

Lennox is een vrolijke jongen, hij wilt graag samen dingen ondernemen en kijkt je dan ook smachtend aan in afwachting van de plannen voor vandaag. Vervolgens kijkt hij naar zijn bal en dan weet je dat hij het plan eigenlijk al gemaakt heeft.... Lennox is namelijk een echte ballengek! Het liefste doet hij de hele dag niks anders dan met zijn bal spelen.  

Helaas voor Lennox worden er ook nog andere dingen gedaan, maar ook daar wordt hij blij van. Hij gaat graag mee wandelen en Lennox loopt dan ook prima aan de lijn. Lennox is helemaal in zijn nopjes als hij samen leuke spelletjes mag doen of gewoon wat rond mag snuffelen op zoek naar voertje. Lennox kent een aantal basiscommando’s en vindt het ook leuk om ze uit te voeren in ruil voor een lekkere beloning.

Op andere honden reageert Lennox over het algemeen goed. Als hij voor hem een onbekende hond tegenkomt, dan vindt hij het wel een beetje spannend. Als hij eenmaal wat vaker heeft kennisgemaakt, vindt hij het wel leuk.

Omdat wij niet weten of Lennox alleen thuis kan blijven, zoeken wij een situatie waar dit rustig opgebouwd kan worden. Lennox is vriendelijk naar mensen toe, alleen vindt hij kleine kinderen spannend en daarom wordt hij alleen bij kinderen vanaf 12 jaar geplaatst. 

Wordt u ook vrolijk van Lennox? En heeft u een flinke voorraad tennisballen in huis? Dan horen wij graag van u! Wij willen u vragen om bij interesse via onderstaande link een aanmeldformulier in te vullen: https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht