Tijger + Filmpje!

Omschrijving

Ik ben Tijger, een poezendame van naar schatting ongeveer 3,5 jaar oud. Jullie hebben vast wel gehoord over de Camping Fort Oranje en hoe daar, nadat deze gesloten werd, zoveel katten achterbleven. Die katten zijn allemaal opgehaald en ergens anders (onder)gebracht. Ruim 3 maanden geleden was ik 1 van velen die bij het dierenopvangcentrum terecht is gekomen. Het goede nieuws: vrijwel alle katten afkomstig van de camping hebben inmiddels een nieuw thuis gevonden! Het slechte nieuws: ik ben nog steeds hier..
Ik ben namelijk best wel verlegen, en hoor vaak dat ik wat chagrijnig uit mijn oogjes kan kijken. Ik heb hier een veilig plekje bovenop de kast gevonden, waardoor mensen me vaak niet zien. Maar wanneer ze een stoel pakken en me een knuffel komen geven rol ik alle kanten op van genot. Ik ben wat stevig, dat zal ik toegeven, maar ik ben van plan om weer aan mijn lijn te gaan werken zodra ik weer buiten kan gaan spelen.
Ik ben misschien niet de allerknapste, de allerslankste of de aller-opvallendste, maar ik ben wel de allerliefste! En voor de allerliefste is ook ergens een plekje, toch? Tot gauw!

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht