Jason

Omschrijving

Hallo allemaal!

Na een tijdje hier in het asiel te hebben gewoond, zijn wij (per tweetal) op zoek naar een nieuwe omgeving die voor ons veel leuker is. Wij houden namelijk van springen (echt heel hoog!), rennen, puzzelen, nieuwe dingen leren, kijken wat jij doet, met water spelen en nog veel meer. Kortom we zijn energiek, intelligent en erg atletisch.

Wij willen heel graag naar buiten, maar dan het liefst in zo’n kattenren waar we niet uit kunnen. Want zeg nou zelf, we zijn om te stelen zo mooi.

Wij zijn geen katten die hele dagen rustig op schoot liggen te dutten. Het liefst lopen we je de hele tijd achterna om te zien we ergens mee kan helpen. Vinden we dat we te weinig aandacht krijgen, dan zullen we je dat ook met veel stemgeluid duidelijk maken.

We hebben heel graag speelgoed waar we lekker actief mee bezig kunnen zijn. Ook houden we erg van water, dus een grote bak water waar we lekker in- of mee kan spelen zou tof zijn! Hier hebben ze van die grote krabpalen, ook die vinden wij super. Zo kunnen we lekker van boven af alles lekker in de gaten houden.

Denk jij dat je aan onze wensen kunt voldoen en heb je verstand van ons ras? Vul dan snel via deze link een aanmeldformulier in te vullen:
https://goo.gl/forms/nZGH9KVeU8yrQngw1

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht