Marley

Omschrijving

Marley, een kater van 1 jaar oud, is in Oosterhout gevonden. Hij was nog erg jong en scharrelde daar rond met zijn zusje. Hij was erg terughoudend en had veel tijd nodig om te wennen. Hij is goed vooruit gegaan, Hij wordt graag aangehaald, eet graag (is een aandachtspuntje), alleen oppakken houdt hij niet zo van.
Marley is een handige en atletische kat. Daarom zal hij graag naar buiten gaan.  Daarnaast is hij ook een slimme jongen en doet hij (bijna) alles voor eten.
Marley zoekt een rustig huis bij iemand die het leuk vindt om nog verder met hem te werken. Bij kleine kinderen of veel mensen in een huis zal hij zich niet op zijn plek voelen. Marley hecht wel veel waarde aan een kattenvriendje en wil het liefste dat zijn nieuwe baasje vaak thuis is om hem aandacht te geven.

Deze kat verblijft in één van onze pleeggezinnen, welke is geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda; Bij interesse kunt u direct zelf contact opnemen met het betreffende pleeggezin:
J. Damink
Telefoonnummer: 0162-458184

Al het contact loopt via het pleeggezin; het heeft dus geen zin om Dierenopvangcentrum Breda zelf te bellen en/of te mailen.

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht