Demi

Omschrijving

Demi van 2,5 jaar is samen met haar kittens bij iemand aan komen lopen. Ze was in het begin vrij bang en naarmate haar kittens ouder werden begon ze steeds geiiriteerder te raken. Om deze reden is zij tenslotte naar een pleeggezin gegaan.
Demi is een onzeker poesje wat slecht tegen veranderingen kan. Ze heeft behoorlijk wat tijd nodig om te wennen, maar als ze eenmaal gewend is loopt ze zelfverzekerd door het huis.
Van andere katten moet Demi niet zoveel hebben. Ze laat ze wel in haar buurt, maar ze woont toch liever alleen in een huis zondere andere katten. 
Wij zijn voor Demi dan ook op zoek naar een huis waar geen andere huisdieren aanwezig zijn, iemand die ervaring heeft met onzekere katjes woont en Demi niet pushed, maar haar rustig laat wennen en waar ze de tuin in kan wanneer ze dit wil.
Als ze eenmaal gewend is kan ze een sprong voorwaarts maken in haar ontwikkeling en helemaal tot rust komen. Demi is nu na gewenning een stuk liever geworden en komt regelmatig voor een kroel. 

Deze kat verblijft in één van onze pleeggezinnen, welke is geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u direct zelf contact opnemen met het betreffende pleeggezin:

Naam: J. Damink
Telefoonnummer: 0162 458184

Al het contact loopt via het pleeggezin; het heeft dus geen zin om Dierenopvangcentrum Breda zelf te bellen en/of te mailen.

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht