Bodie

Omschrijving

Hoi, hoi,

Wil mij even voorstellen; ik ben Bodie en ben een poosje geleden gevonden en in het asiel gekomen. Ik beweeg alle kanten op, blijkbaar zijn dat neurologische verschijnselen. Niemand weet nog hoe ik daar aan kom, maar weet wel dat ik er niet vanaf kom. Het maakt het niet makkelijk voor mij om goed door te eten, daarom doe ik daar wat langer over voor dat mijn bakje leeg is. Wel kan ik moeiteloos van op een stoel of bank springen :D
Ik spring dan met 4 poten tegelijk omhoog en beland zachtjes in de stoel. 
De trap op en af gaat ook waarbij de trap af er misschien wat ongecontroleerd uitziet, maar ik doe mijn best hoor.
Ik kan niet vrij naar buiten, ik denk dat ik dan snel door iedereen naar het asiel gebracht zal worden, omdat men mij zielig vindt.... Maar een afgeschermde tuin of kattenren zal ik heel erg waarderen.
 Ik (Bodie) ben een super lief, aanhankelijk en schattig poesje de mensen. ik lig graag tegen hen aan te slapen. Ik ben heel speels, dol op een propje alu folie of papier.
De interactie met honden gaat heel goed, ook tegen hen lig ik bijna kont aan kont op de bank, de windhond in het pleeggezin is soms te enthousiast en krijgt dan af en toe een tik op z’n neus van mij (niet te hard hoor, anders mag ik niet meer tegen zijn warme rug aan liggen ;-))
Het contact met de 3 katten in het pleeggezin (2 poezen, 1 kater) verloopt helaas niet goed. Op een of andere manier mag ik ze gewoon niet.....
Dit is ook de reden waarom ik niet in het pleeggezin kan blijven, ze moeten mij steeds scheiden van de andere poezels en kan ik en zij niet samen door het hele huis wandelen, want dan komt er ruzie.
Ik zoek dus een gezin (misschien wel een ergotherapeut(e), die voor mij aanpassingen kunnen maken/verzinnen en die geen andere katten hebben. Een hond die katten gewend is dat is geen probleem. Ook oudere kinderen die katten gewend zijn is geen enkel probleem; hoe meer handen mij kunnen aaien, hoe beter.
ow, ja het is ook wel belangrijk dat je mij niet in huis neemt omdat je mij zielig vindt, maar wel omdat je een klik met mij hebt, want ik ben niet zielig ♥


Deze kat verblijft in één van onze pleeggezinnen, welke is geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u direct zelf contact opnemen met het betreffende pleeggezin:

Emailadres: joanna2010@hotmail.com

Al het contact loopt via het pleeggezin; het heeft dus geen zin om Dierenopvangcentrum Breda zelf te bellen en/of te mailen.

Asiel

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel.: 076-5712712
E-mail: info@docbreda.nl

Terug naar overzicht