< Terug naar overzicht

Open dag op 7 oktober 2017!

2 oktober 2017

Op zaterdag 7 oktober organiseren wij een open dag op onze locatie aan de Oude Baan 60 in Breda. Gedurende deze dag zijn er diverse activiteiten die in het teken staan van en voor de asieldieren.

Wij nodigen iedereen uit om tussen 11.00 en 16.00 uur een kijkje te komen nemen in ons dierenopvangcentrum. Er worden weer diverse activiteiten georganiseerd, zoals lezingen over kattengedrag en het houden van konijnen, bezichtiging van de dierenambulance, knutselen voor kinderen, verkoop van dierenspulletjes, demonstraties van interessante spellen voor huisdieren en een leuke loterij. Ook zullen er informatiekramen zijn van organisaties waar het dierencentrum nauw mee samenwerkt, zoals het Vogelrevalidatiecentrum Zundert, konijnenopvang K’nijn & ko, dierenkliniek Taxandria en uitvaartcentrum Majesta. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid een bezoekje te brengen aan ons honden- en kattenpension.

Uiteraard zullen er ook verschillende asieldieren te zien zijn. Echter om stress te voorkomen bij de asieldieren kunnen we ze niet allemaal aan het publiek tonen, omdat we het welzijn van de dieren altijd voorop stellen. Daarnaast is het om die reden ook niet mogelijk om eigen huisideren mee te nemen. Aan de inwendige mens is uiteraard ook gedacht met zowel een zoete als hartige hap. Wij hopen weer veel mensen te mogen ontmoeten in ons prachtig dierenopvangcentrum!