Samenwerkingspartners

Het dierenopvangcentrum werkt met diverse andere organisaties samen:

Anicura Dierenziekenhuis Breda: de asieldieren worden medisch verzorgd door Anicura Dierenziekenhuis Breda. Deze dierenkliniek heeft de beschikking over meerdere locaties met moderne faciliteiten die speciaal voor de gezelschapsdieren zijn ontwikkeld. Hierdoor kunnen ze hoogwaardige zorg bieden op bijna alle gebieden van de diergeneeskunde.

Majesta: in ons gebouw is het dierenuitvaartcentrum van Majesta Breda gehuisvest. Majesta verzorgt crematies voor huisdieren van particulieren. Voor onze asieldieren verzorgt Majesta de crematie geheel kosteloos.

Stichting Dierenlot: de dierenambulances waarmee onze vrijwilligers hun ambulancewerk verrichten, zijn ons in bruikleen gegeven door stichting Dierenlot. Deze stichting ondersteunt kleine organisaties die opkomen voor dieren in nood.

Vogelrevalidatiecentrum (VRC) Zundert: de in het wild levende vogels en zoogdieren die bij onze opvang worden binnengebracht, hebben vaak intensieve en gespecialiseerde zorg nodig. Deze dieren kunnen we daarom onderbrengen bij VRC Zundert.

 

Stichting Konijnenopvang Knijn en Ko: om de konijnen die bij onze opvang worden binnengebracht de juiste zorg te kunnen bieden, brengen wij deze z.s.m. onder bij Knijn en Ko waar de medewerkers gespecialseerd zijn in de zorg voor deze dieren.