Asieldieren dolbij met fraaie donatie

We nemen je even mee terug naar december.
Asieldieren dolbij met fraaie donatie

Toen ging onze jaarlijkse kerstactie (door corona in een iets ander jasje dan normaal) van start. Via het actieplatformvan de Dierenbescherming kun je een virtueel kerstkado kopen voor onze dieren. Die virtuele kerstkadootjes werd omgezet in een shoptegoed van Zooplus en daarvan mochten wij gaan shoppen voor onze dieren. Als eerste waren we beduusd van de geweldige donaties die zijn ontvangen. Daarvan bijgekomen zijn we gaan inventariseren wat iedere afdeling nodig had, daarna is de bestelling geplaatst. En toen die kwam, was het feest!


Dit soort voerspellen zijn erg belangrijk; onze katten blijven op deze manier met hun koppie werken en voelen zich daardoor beter.

Verblijven voor knaagdieren, voerspelletjes voor katten, tondeuses, kussens en bedden voor honden, zitstokken en speeltjes voor onze vogels, denkspelletjes, lange trainingsriemen en lekkere hapjes; het leek opnieuw Kerst!

Ontzettend bedankt aan iedereen die een donatie heeft gedaan, zowel ons team als onze dieren zijn je enorm dankbaar, bekijk onderstaand filmpje maar eens!