Bekijk "onze" dierenambulance op NPO3!

Meerdere keren per dag ziet en spreekt ons opvangcentrum het team van Dierenambulance Brabant Zuid-Oost.
Bekijk "onze" dierenambulance op NPO3!

We zitten op hetzelfde terrein en komen elkaar daardoor regelmatig tegen om bijvoorbeeld door hen opgehaalde dieren over te nemen of om gewoon even een praatje te maken. We zijn dan ook supertrots dat twee toppers van de dierenambulance, Carolyn en Valéria morgen om 18:15 uur te zien zijn in het NPO3 programma "Op de dierenambulance met...."

Musicus en presentator Elbert Smelt rijdt een dag mee met Dierenambulance Brabant Zuid-OostChauffeurs Carolyn en Valéria nemen hem mee op pad

In het programma rijden dertig bekende influencers een dag mee met twee vrijwilligers op de dierenambulance van de Dierenbescherming. Het is een ware rollercoaster vol spanning en emoties, met levensreddende acties. Onder andere Anne Appelo, Gio Latooy, Hugo Kennis, Nienke Plas, Rachel Rosier, Rutger Vink en Elbert Smelt steken hun handen uit de mouwen om dieren in nood te helpen. Want hoe is het om vrijwilliger te zijn op de dierenambulance? En kunnen de BN’ers zich groot houden of pinken ze af en toe een traantje weg?

Ben je niet in gelegenheid om morgenavond te kijken? Geen probleem! Alle uitzendingen zijn hier terug te bekijken.