Dier van de week: Duplo

Helaas was niemand Duplo kwijt na zijn zwerftocht op straat. Dit is voor jou nu de kans om deze knappe heer in huis te halen!

Dier van de week: Duplo

Duplo is pas acht maandjes jong en heeft in zijn korte leventje waarschijnlijk niet veel verschillende prikkels ervaren. Hij is namelijk nog een beetje terughoudend voor hij zijn volle overgave geeft bij menselijk contact. Nieuwe prikkels worden een beetje argwanend ontvangen. Wat zou deze kerel in het verleden toch allemaal meegemaakt hebben? Als Duplo eenmaal het vertrouwen en de bravoure heeft is het een enorme schat met een heel zachtaardig karakter. Hij hunkert daarbij echt naar aandacht en enorme knuffels. Hij is in ieder geval nog jong genoeg om te leren dat de wereld niet zo eng is en dat veel mensen het toch goed voor hebben met hem.


Belangrijke informatie van Duplo is ook zijn medische geschiedenis. Hij heeft momenteel namelijk wat problemen in de heupen. Hoe dit zich precies gaat uiten en of dit iets blijvends is, is pas bekend als hij volledig is uitgegroeid; maar hij zal in ieder geval tot een leeftijd van 15 maanden goede voeding moeten krijgen en de juiste rechtlijnige bewegingen. Traplopen is voor deze kerel dan ook zeker niet geschikt.

Duplo zoekt een baas die hem steun kan geven, maar hem niet zielig vindt. Dat is Duplo namelijk zeker niet! Iemand die lekker met hem kan bewegen en hem de aandacht geeft die hij zo heerlijk vindt. Iemand met ras-ervaring en/of ervaring met honden met een wat terughoudender karakter is een pré. Voor hem is het waarschijnlijk prettig om geplaatst te worden bij een andere stabiele hond om te laten zien dat het allemaal niet zo eng is. Zie jij jezelf in deze beschrijving en ben jij net als velen helemaal verliefd geworden op het knappe snoetje van Duplo? Neem dan snel contact met ons op!

Duplo is pas acht maandjes jong en heeft in zijn korte leventje waarschijnlijk niet veel verschillende prikkels ervaren. Hij is namelijk nog een beetje terughoudend voor hij zijn volle overgave geeft bij menselijk contact. Nieuwe prikkels worden een beetje argwanend ontvangen. Wat zou deze kerel in het verleden toch allemaal meegemaakt hebben