Doe mee aan onze spaaractie voor kittens!

Het kittenseizoen van 2019 is begonnen. De eerste zwangere moederpoezen en jonge katjes verblijven bij onze gastgezinnen en krijgen hier de best mogelijke zorg en opvoeding.

Doe mee aan onze spaaractie voor kittens!

Om deze dieren zo goed mogelijk op te vangen, kunnen we nieuwe gastgezinnen ontzettend goed gebruiken. Als gastgezin geef je een jong poezengezin een goede start in het leven. Je zorgt voor een veilige plek waar een poes kan bevallen en/ of een fijn plekje waar een moederpoes haar kittens groot kan brengen. Jij helpt de kleintjes op te groeien tot sociale, vrolijke huiskatten en dat is geweldig om te doen! Wij zorgen ervoor dat je van alle benodigde materialen voorzien wordt en staan voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Bekijk hieronder het wensenlijstje met producten die wij goed kunnen gebruiken om zo goed mogelijk voor de dieren te zorgen.

  • Hill’s kittenvoer;
  • Hill’s kittenmousse;
  • Kattententje;
  • Kartonnen krabplankjes;
  • KMR Kittenmelk;
  • Een hartslagknuffel bijvoorbeeld een lammetje, konijn of ezeltje;
  • Beaphar flesjes en speentjes;
  • Kittenkattenbak met lage instap;
  • SnuggleSafe warmtekussen;
  • Vlooienkammetje.

- Kies welk product, of producten, je zou willen doneren. Met iedere donatie groot en klein maak je ons en de vele kittens blij. Tijdens onze openingstijden (dinsdag 14:00 uur tot 20:00 uur, woensdag t/m vrijdag 14:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag van 13:00 uur tot 16:00 uur) ben je welkom aan de Doornakkersweg 51 in Eindhoven om spulletjes te doneren;
- Mocht je niet de mogelijkheid hebben om zelf langs te komen bij het dierenopvangcentrum is het ook mogelijk om je donatie online te bestellen en het te laten bezorgen bij ons opvangcentrum;
- Wij zorgen ervoor dat de benodigdheden bij ons gastgezinnen terecht komen.
Heb je vragen of een goed idee om deze spaaractie uit te zetten bij bijvoorbeeld je collega’s, klasgenoten, familie of vrienden? Neem dan gerust contact met ons op via info@doc-eindhoven.nl. We denken graag mee of beantwoorden je vraag met alle plezier.

Het zou geweldig zijn als jij ons wil helpen om deze katten en kittens de best mogelijke zorg te bieden. We zijn je enorm dankbaar voor je hulp!

Dierenopvangcentrum De Doornakker vangt jaarlijks meer dan 600 zwangere poezen, net bevallen poezen met hun kroost of jonge katjes die moederziel alleen gevonden worden, op. Deze katten worden op de meest vreemde plekken gevonden. We vinden hen op hooizolders, in tuinhuisjes, in containers of zomaar in een doosje op de parkeerplaats van ons opvangcentrum. Natuurlijk kunnen deze katten en kittens op onze hulp rekenen, wil jij ons hier ook bij helpen