Doneer jij voor deze bijzondere sponsorloop?

Op 18 november doet Marco Cronenberg mee aan de 7-Heuvelenloop in Nijmegen. Hij doet dit niet zomaar maar ter nagedachtenis aan zijn op 29-jarige leeftijd overleden echtgenote Jette.
Doneer jij voor deze bijzondere sponsorloop?
Jette overleed twee jaar geleden aan de gevolgen van kanker. Haar laatste wens was om tijdens haar uitvaart geld op te halen voor haar favoriete goede doel: dierenopvangcentrum De Doornakker. Jette was een enorme dierenvriend en Marco's en Jette's 'kindjes' Diablo, Desmo en Danger kwamen dan ook uit dit dierenasiel.
Uiteindelijk is tijdens de uitvaart van Jette een bedrag van 627,11 euro opgehaald en namens haar gedoneerd. Nu, ter twee jaar na haar overlijden, wil Marco ter herinnering aan haar kracht en vrijgevigheid nogmaals een donatie namens haar doen. Daarom zal hij op 18 november 2018 meelopen met de 7-Heuvelenloop om dit geld op te halen. Marco's persoonlijke doel is om een vergelijkbare donatie te kunnen doen.
Jette was dol op haar kattenDe katjes waren afkomstig uit ons opvangcentrum en vonden een goed thuis bij Jette en Marco

Het geld dat opgehaald wordt zal volledig gedoneerd worden aan de kattenafdeling van het dierenopvangcentrum. Doneren kan via de GoFundMe-pagina
of een directe donatie op rekeningnummer NL89 RABO 0332 7877 02 tnv 'Marco Cronenberg' onder vermelding van 'Sponsorloop DOC Doornakker'.
Marco laat weten dat iedere donatie aan de Dierenbescherming, de vele vrijwilligers de dieren en hemzelf, van harte welkom is.
Wij zijn enorm geraakt door dit initiatief en wensen Marco zowel bij de voorbereidingen, als op de dag zelf, veel succes toe!