Dre en Lucky vonden een baas in 2018

In ons opvangcentrum worden jaarlijks zo’n 200 konijnen opgevangen.
Dre en Lucky vonden een baas in 2018
Ze zijn of op straat gevonden of door hun baas naar ons gebracht. Omdat konijnen sociale dieren zijn en het gezelschap van een maatje nodig hebben, plaatsen we hen enkel bij mensen die al een konijn hebben (wij helpen met het koppelen van de dieren), of bij mensen die bereid zijn om twee konijnen uit ons opvangcentrum te adopteren. Zo ging het ook met Dre en Lucky, in het asiel nog Lila genaamd.

Een geweldige match!


Dre en Lucky kwamen afzonderlijk van elkaar binnen en waren beide op zoek naar een maatje. Lucky kwam als eerste binnen maar had enige moeite met het vinden van een ideale partner, het was een kieskeurig dametje. Maar toen was daar Dre!

Een match made in heaven!Het was liefde op het eerste gezicht.


Het leek liefde op haar eerste gezicht en dat bleek het ook te zijn. Na een succesvolle koppeling in ons opvangcentrum mocht het stelletje verhuizen naar een leuk gezin in Veldhoven. Hier worden ze verwend met een mooi verblijf, veel ruimte, lekkere hapjes en veel knuffels. Een match made in heaven!

Dre en Lucky zijn gefotografeerd door Eva Habets, de vrijwillige fotograaf die al 2,5 jaar onze asieldieren wekelijks komt fotograferen. Dankzij haar kennis, inzet en de geduld staan onze dieren met mooie foto’s op onze websites. Dat helpt ons enorm bij de zoektocht naar een nieuwe eigenaar. Eva werd erg nieuwsgierig waar “onze” dieren zoal terechtkwamen. Daarom heeft zij er een aantal gevolgd. Dankzij de foto’s van Eva kunnen wij nu laten zien hoe het met Dre en Lucky gaat. Wil je meer foto’s zien; neem dan een kijkje op Eva’s site!