Finley vond een baas in 2018

Als er zoiets als een ADHD- kat bestaat, dan is Finley is het.
Finley vond een baas in 2018

Te druk bijna om op foto vast te leggen. Met spelen gaat Finley helemaal los! Gelukkig draaien zijn baasjes hun hand hier niet voor om. Om zijn energie kwijt te kunnen hebben ze extra uitdagingen aan de muur aangebracht.

Deze lekkerbek heeft altijd trek! Een speciale voerbak laat hem gedoseerd eten.


Finley heeft een kleine obsessie met eten. Deze lekkerbek weet dan ook precies waar de brokjes te vinden zijn. Uit een voerbakje zou hij de brokjes zo opschrokken vandaar dat zijn eigenaren speciaal voor hem een food maze hebben aangeschaft. Gelukkig voor zijn baasjes kent Finley ook rustige en aanhankelijke momenten; na flink spelen en een vol buikje is het tijd voor rust en knuffels.

Finley is gefotografeerd door Eva Habets, de vrijwillige fotograaf die al 2,5 jaar onze asieldieren wekelijks komt fotograferen. Dankzij haar kennis, inzet en de geduld staan onze dieren met mooie foto’s op onze websites. Dat helpt ons enorm bij de zoektocht naar een nieuwe eigenaar. Eva werd erg nieuwsgierig waar “onze” dieren zoal terechtkwamen. Daarom heeft zij er een aantal gevolgd. Dankzij de foto’s van Eva kunnen wij nu laten zien hoe het met Finley gaat. Wil je meer foto’s zien; neem dan een kijkje op Eva’s site!