Gastgezin Doornakker in vlog Kittentijd

In deze tijd van het jaar is er enorm veel vraag naar kittens. Mensen willen graag een jong katje adopteren en we begrijpen wel waarom.
Gastgezin Doornakker in vlog Kittentijd

Zoals alle jonge dieren zien kittens er schattig uit en maakt hun speelse karakter hun erg leuk als huisgenoot. We vinden het echter wel erg belangrijk dat potentiële adoptanten zich vooraf goed realiseren wat de aanschaf van en het zorgen voor een kitten met zich meebrengt. Een huisdier neem je immers voor het leven en niet voor even.

Gastgezin Brechje geeft een stoomcursus "kittens verzorgen"De voorbije jaren heeft Brechje meer dan 100 kittens opgevangen


Samen met ons gastgezin Brechje van Purrminators zijn we daarom aan de slag gegaan met het opnemen van het kittenvlog "Kittentijd." In vijf afleveringen vertellen we je meer over de aanschaf van een kitten, het kittenproof maken van je huis, hoe te spelen met je kitten, leer je de lichaamstaal van je kat lezen en leggen we uit waarom het chippen, registreren en enten je kitten zo belangrijk is. Iedere vrijdag volgt een nieuwe aflevering.

Kittentijd aflevering 1: Introductie en kennismaken met Brechje


Kittentijd aflevering 2: Maak je huis kittenproof
Kittentijd aflevering 3: Spelen met je kitten