Gevonden geitje en hen worden beste maatjes

Een allerschattigst en enigzins opmerkelijk duo weet momenteel de harten van ons team te veroveren.
Gevonden geitje en hen worden beste maatjes

Geitje Lars en hennetje Coco kwamen allebei als zwerfdier bij ons binnen nadat ze, apart van elkaar, op straat waren aangetroffen. Ons dierenopvangcentrum heeft een apart buitenruimte met stalletje en een ren waar we hobbydieren op kunnen vangen. Daar kwam het tweetal elkaar tegen. Er werd even naar elkaar gekeken van een afstandje en al snel bleek het dikke mik. Ze slapen tegen elkaar aan en zitten graag samen buiten op hun klimtoestel.

Lars en Coco kwamen als zwerfdier, apart van elkaar binnenZe zijn inmiddels dikk vrienden geworden

Jonge, lieve Lars

Lars is met zijn drie weken nog maar een jong dier en werd op 7 juli, met navelstreng en al, in Best gevonden. Een paar keer per dag krijgt hij de fles met speciale melk en dat gaat er goed in! Hij is ontzettend tam en lief en eerlijk gezegd snappen we niet wat hij in z'n uppie op straat deed. Een eigenaar heeft zich tot op heden nog niet gemeld. Vanaf 21 juli mogen wij op zoek gaan naar een nieuw thuis voor Lars en hoe geweldig zou het dan zijn als zijn vriendin Coco mee zou mogen verhuizen?

Tientallen gevonden kippen

In ons dierenasiel vangen we jaarlijks tientallen gevonden kippen op. Vrijwel alle dieren worden zwervend op straat aangetroffen en niet meer opgehaald door hun eigenaar. Gelukkig slagen we er toch iedere keer in om onze hennen en hanen bij mensen te plaatsen. Denk aan mensen die buitenaf wonen of bij kinderboerderijen.

Zie jij dit lieve duo al over jouw erf of achtertuin scharrelen? Bekijk dan eerst eens op de site van het LICGwat een geit nodig heeft qua huisvesting en verzorging. Daarna kun je contact met ons opnemen.