Help Hooch aan een pijnloos leven

Hooch is de pechvogel van ons opvangcentrum; nadat hij als zwerfdier bij ons binnenkwam is hij niet meer opgehaald door zijn baas. Daarnaast blijkt hij nog eens ontzettende pijn aan zijn knieën te hebben bij iedere stap die hij zet.
Help Hooch aan een pijnloos leven

Uit onderzoek door een specialistische arts blijkt dat hij lijdt aan patella luxatie, dat wil zeggen dat zijn knieschijven te los zitten en van hun plek schieten tijdens het lopen. Extra pech voor het arme dier is dat daardoor zijn kruisbanden ook nog eens deels zijn ingescheurd. Voor de vrolijke en pas vier jaar oude Hooch was iedere stap een lijdensweg en dat laten wij niet zomaar gebeuren.

De eerste operatie is inmiddels uitgevoerdHooch' herstel hiervan verloopt voorspoedig


Gelukkig heeft een eerste ingreep door de arts hem al deels kunnen helpen. Een van de twee benodigde operaties is uitgevoerd. Het zijn complexe operaties die de knieën stabiel maken met als resultaat dat Hooch op de lange termijn beter kan lopen en geen artrose ontwikkelt in de knieën. De operaties zijn niet eenvoudig en moeten door een specialist uitgevoerd worden, met de medicatie bedragen ze € 1.250 per knie. Ondanks dat deze kosten enorm hoog voor ons zijn, laten we ze uitvoeren. Een dier als Hooch mag geen pijn hebben, vinden wij!

Wil jij ons hierbij helpen? Doe dan een donatie, met iedere bedrag zijn we enorm geholpen!

Steun de Doornakker

De medewerkers en vrijwilligers van Dierenopvangcentrum De Doornakker zetten zich dag en nacht in voor de honden, katten, kittens, konijnen en knaagdieren in de opvang. Dit doen ze graag, maar kunnen dit niet zonder jouw hulp.

Of start een actie