Herstelde Teuntje mag op zoek naar een nieuw thuis

Begin maart kwam ze bij ons binnen; doodziek en verzwakt.
Herstelde Teuntje mag op zoek naar een nieuw thuis

Teuntje werd moederziel alleen gevonden in de bossen van Maarheeze en kwam enorm verzwakt en ziek bij ons binnen. Haar ogen zaten volledig dicht en ook was haar neusje kapot door de heftige niesziekte die ze had. Daarnaast was ze uitgemergeld en uitgedroogd. Teuntje had medische zorg en aandacht nodig, dat was al snel duidelijk.

Teuntje was er slecht aan toeNiesziekte zorgde ervoor dat Teuntje zich slecht voelde

Die aandacht en zorg kreeg Teuntje in een gastgezin. Door medische zorg en veel aandacht knapte ze zienderogen op. Ze kwam langzaamaan bij en stopte met snotteren. Ook werd haar ware karakter duidelijk;

Teuntje is nog steeds een beetje schrikachtig, houdt ontzettend van knuffelen en vertoeft dan ook graag al snurkend bij je op schoot. Ook is ze erg speels. Ze rent als een echte jager achter veters en balletjes aan en kan zichzelf hier uren mee bezig houden. We zoeken voor haar naar een rustig huisje, een plek waar ze op haar eigen tempo tot rust mag komen.

Teuntje is klaar voor een tweede start!We zoeken voor haar een rustig thuis


Ook wordt er een baasje gezocht die niet te veel van huis is. Teuntje wil namelijk het liefst de hele dag bij je zijn en zoekt eigenlijk dan ook geen nieuw baasje, maar personeel die haar op haar wenken bedient.

Bij interesse in het adopteren van Teuntje kan contact opgenomen worden met ons via 088 - 811 35 25, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.