Hongaarse verstekeling Rudi keert terug naar huis

Kun je je het verhaal van de Hongaarse zwerfkater Rudi die als verstekeling vanuit Hongarije naar Eindhoven reisde herinneren
Hongaarse verstekeling Rudi keert terug naar huis

Het ongelooflijke gebeurde en dankzij een Facebookoproep wisten we Rudi's eigenaresse in Hongarije op te sporen. Baasje Eva miste haar Rudi ontzettend en was uitzinnig van vreugde toen bleek dat Rudi terecht was. De vraag was: hoe en wanneer gaat Rudi terugkeren naar Hongarije?

Na een verblijf van zes weken in ons opvangcentrum (Rudi kon omdat hij enigszins verzwakt was van de reis, niet direct de verplichte entingen krijgen die nodig waren om terug te keren naar Hongarije) was het maandagochtend zover; Rudi's terugreis ging beginnen.

Rudi is weer thuis! Rudi is herenigd met baasje Eva en haar moeder

Stichting Dierenhulp Hongarije bood hun hulp aan bij het transport van Rudi en maandagochtend om 08:00 uur begonnen Rudi en chauffeur Jochem aan de terugreis. Ze zijn goed in Hongarije aangekomen en zoals je op de foto's kunt zien was het een geweldig mooie hereniging. We bedanken Stichting Dierenhulp Hongarije voor hun hulp en wensen Rudi en Eva hele mooie feestdagen toe met elkaar!